testimonios

LOS ALUMNOS VALORAN EL TALLER DE ESCRITURA

Lo que ha representado esta experiencia para algunos alumnos. Estos son sus TESTIMONIOS, así lo han vivido y así nos lo cuentan.

Primavera - Verano. 30-06-2011

-El taller a permitido contar con elementos prácticos para poder escribir cuentos, ideas claves para poder hacerlo. Ha sido bueno leer algunos textos también porque nos han permitido reflexionar y evaluar la experiencia de otras personas. Has permitido que cada uno y cada una descubra su propia manera de hacer las cosas, descubra su propia manera de escribir. Es necesario utilizar los instrumentos y "reglas" que nos has enseñado ya que cada uno/una tiene su propia forma de escribir.
MÓNICA CLAVIJO

-En general molt interesant, tot i així m´ha costat bastant la dinàmica de l´escriptura automàtica. Crec que a mi no em va gaire escriure forçada amb un límit de temps. He après molt d´escoltar els relats dels meus companys. De fet, és el que més m´agrada, així com els comentaris que fem entre tots, també la Carme. Tot i que la Carme a vagades es passa una mica, molt incisiva. Les últimes classes em van semblar més interessants, potser peque erem menys persones i ho aprofitaven més. També varem donar més "truquillos" i textes molt ben escollits alguns, que eren exemples: el conte de la neu i la farina. Cada día he après coses.
NATÀLIA BOJ

-M´ha agradat molt el taller i la profa és guay.
No he trobat massa diferència dels tallers d´escriptura creativa, que no vol dir que no m´hagi agradat igual, però potser esperava alguna cosa diferent. M´agraden molt les instruccions que dones abans "d´obliagar-nos" a escriure, en serveixen de llençadera.
Penso que seria bó tornar a llegir els textos després de les correccions, però potser el taller no dona per tant, per les nou sessions vull dir.
ELI ALONSO

-A mi el curs m´ha agradat molt i ha complert les meves espectatives. Ja havia fet un curs amb tu i he repetit. Per tant, això es bona senyal.
De la mateixa manera que se´m ha fet curt al primer trimestre també se m´ha fet curt en aquest. Pot ser seria interessant centrar-se en menys textos i traballar-los més a fons en comptes de fer un text a cada sessió. També per veure més el procés i no quedar-se amb l´inici. Reescriure, corregir, tornar a escriure aquell mateix text fins a conseguir "una obra" més o menys acabada. Però abanda d´aixó, m´´ agrada molt la manera de donar les classes, són amenas i divertides a l´hora que interesants i instructives. A mi m´engresques a escriure i això és fonamental. Gracies.
LIDIA ROCA

-Selección de textos: me gusta que al inicio de las clases se repartan fotocopias de textos de columnitas o similares, para ilustrar el contenido de las clases.
-Teoría: aunque escasa por la lectura de los textosdel día anterior y por la escritura de los nuevos textos, la verda es, que se aprende mucho.
-Lectura de textos: leer los textos propios y escuchar los de otros compañeros es la parte más divertida de la clase porque de todos se aprende. Las valoraciones de las mismas son muy útiles.
-Escritura de textos: me gustaría que los textos se valoraran también por su estilo y corrección, no sólo oralmente, pero entiendo que no se puede por falta de tiempo.
XAVI CARRASCOSA

-Crec que si un pot entrar i sortir del taller està bé: i a mi se´n va permetre. Crec que si un pot dir la seva està bé: i se m´ha permès. Crec que si un pot establir nexes amb la resta de companys fora de léspai del taller està bé: i se´m va concedir recollir mails i intercanviar informació. Crec que poder escriure amb llibertat (llengua, extensió, tema) és encertat: i ho hem pogut fer, bastant. No sé anar cap a l´autonomia de gestió del propi teball i el poder-lo compartir horitzontalmant amb la resta trobe que és el camí. I per el protagonisme (especialment verbal) que he tingut a les sessions, no em puc queixar massa. Ni ho ntrobe necessari, ara.
JOSEP L. PERIS